Stiri oferite de CityPlex

Vezi si stirile oferite de CineMagia
Biletele la avanpremiera filmului „Star Wars: The Last Jedi“  au fost puse în vânzar
Biletele la avanpremiera filmului „Star Wars: The Last Jedi“ au fost puse în vânzar

Împreună cu trailer-ul a fost lansat şi un nou poster care o plasează în centrul faimoaselor personaje ale francizei pe Prinţesa Leia, interpretată de Carrie Fisher, actriţa care a murit anul trecut, pe 27 decembrie, după încheierea filmărilor.

„Star Wars: The Last Jedi“ va avea avanpremiera în cinematografe pe 14 decembrie (inclusiv la Cinema Cityplex Victoria Barlad) iar biletele au fost deja puse în vânzare.

Noul „Star Wars“ este regizat de Rian Johnson şi distribuţia va fi foarte similară cu cea din episodul şapte, „The Force Awakens“ (2015) şi reprezintă o combinaţie dintre actorii din trilogia anilor `70 şi cei care au fost introduşi în 2015. John Boyega (Finn) şi Daisy Ridley (Rey) vor interpreta rolurile principale, Mark Hamill va reveni ca Luke Skywalker, iar Carrie Fisher, pentru ultima oară, va intra în pielea personajului Leia. Adam Driver va fi din nou personajul negativ, interpretându-l pe Kylo Ren.

Detalii
„Dumnezeu să ne ierte”: povestea unui ucigaș în serie într-un Madrid gata de vizita Papei
„Dumnezeu să ne ierte”: povestea unui ucigaș în serie într-un Madrid gata de vizita Papei

Puține filme au intrat în competiția din cadrul Festivalului Internațional de Film Donostia-San Sebastián fiind atât de așteptate și înconjurate de atât de mult entuziasm precum filmul lui Rodrigo Sorogoyen, „Dumnezeu să ne ierte”, care a și câștigat premiul pentru Cel mai bun scenariu. Un thriller melancolic despre oameni care nu își pot controla acțiunile, filmul are în centrul atenției povestea unui ucigaș în serie într-un Madrid fierbinte, plin de pelerini atrași de vizita Papei.

„Dumnezeu să ne ierte” va ajunge în cinematografele din România începând cu 27 octombrie, fiind distribuit de Transilvania Film.

Detalii
Pe 5 octombrie, de Ziua Internațională a Educației,  Va invitam sa sărbătoriti acest eveniment la Cinematograful Cityplex Victor
Pe 5 octombrie, de Ziua Internațională a Educației, Va invitam sa sărbătoriti acest eveniment la Cinematograful Cityplex Victor

Am pregatit un program special cu incepere de la ora 10:00 , cand vor fi difuzate filme potrivite pentru copii , elevi , studenti

Detalii
Vacanta de vara la Cinema Cityplex Victoria Barlad
Vacanta de vara la Cinema Cityplex Victoria Barlad

Vara asta ne distram ca-n filme la Cinema Cityplex Victoria Barlad.
V-am pregatit multe filme si animatii! Iata o parte din ele:

Cars 3 (3D)
Despicable Me 3D
The Son of Bigfoot 3D
The Emoji Movie
The Nut Job 2
The LEGO NINJAGO Movie

Detalii
Planeta Petrila  din 23 iunie la Cinema Cityplex Victoria Barlad
Planeta Petrila din 23 iunie la Cinema Cityplex Victoria Barlad

Planeta Petrila: Este vorba despre cel mai nou documentar semnat de regizorul Andrei Dăscălescu, o co-producție HBO, care va beneficia de o avanpremieră în orașul în jurul căruia se petrece acțiunea, Petrila, urmată de o premieră specială în cadrul TIFF, pe 8 iunie, și o premieră la București, respectiv pe 17 iunie.
Titlu: Planeta Petrila
Regizor: Andrei Dăscălescu
Durata: 80 min.
Gen: documentar

Detalii
Ziua Portilor Deschise la Cinema Cityplex Victoria Barlad
Ziua Portilor Deschise la Cinema Cityplex Victoria Barlad

De Zilele Culturale ale Bârladului Primaria Municipiului Bârlad in colaborare cu Cinema Cityplex Victoria Bârlad va invita la:

Detalii
Emite conţinut