Afis film:  2D Hai, că sunt belea!  (I Feel Pretty)

2D Hai, că sunt belea! (I Feel Pretty)

Comedie

Despre Film

I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei "mai puțin fericiți din punct de vedere genetic" în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că "vraja" a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

Detalii

Genul: Comedie

Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein

Ţara: SUA

Limba: engleza

Distribuitor: Ro Image 2000

Trailer Oficial

Distributia

Distribuţia

Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper

În rolurile principale:

Michelle Williams Avery LeClaire Emily Ratajkowski Busy Philipps Jane Amy Schumer Renee Barrett Tom Hopper Grant LeClair Naomi Campbell Helen Lauren Hutton Lily LeClaire Adrian Martinez Mason Alexandra Boylan

Program

 Vineri
20.07
Sâmbătă
21.07
Duminică
22.07
Luni
23.07
Marţi
24.07
Miercuri
25.07
Joi
26.07